Njoftojmë publikun se këtë fundjavë më datë 30 dhe 31 korrik, ekipet tona në bulevardin Boris Trajkovski nr.9, do të intervenojnë në mënjanimin e dy drurëve. Bëhet fjalë për dy drurë të rrezikshëm me gjatësi mbi 35 metra të cilat anojnë mbi shtëpitë përreth dhe rrezikojnë të bien. Aksioni është planifikuar të realizohet dy ditë,
Pas motit të lig dhe erës së fortë gjatë ditës së djeshme në Shkup, ekipet tona gjatë orëve të pasditës intervenuan në lokacionet pasi morën njoftime për drurë dhe degë të rënë. Deri në orët e vona të mbrëmjes është intervenuar në këto lokacione: - rr. Aco Karamanov; rr. Viktor Igo; Bulevardi i 3-të i
Drejtori i NP Parqe dhe Gjelbërime, Angelle Sotirovski, në konferencën e djeshme për media theksoi se të njëjtin lloj të drurit do ta mbjellim në vendin e drurit të rënë në sheshin Maqedonia. “Nga moti i lig që goditi rajonin e qytetit fundjavën e kaluar ekipet e NP Parqe dhe Gjelbërime dolën menjëherë për të
Pas njoftimit të marrë nga DPHM-ja se nën ndikimin e masës së ftohtë ajrore nga veriu, e cila sot e përfshiu rajonin e qytetit të Shkupit me reshje të kohëpaskohshme shiu, me ç’rast gjatë ditës do të fillojë të fryjë erë e fuqishme nga verilindja e cila do të arrijë shpejtësi deri në 60 km/orë,
Pas njoftimit të Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike për paraqitje të erës dhe shiut të fuqishëm, i lusim qytetarët që të mos i parkojnë automjetet nën drurët e larta, në mënyrë që të shmangen pasojat e padëshiruara. Gjithashtu, nëse vëreni dru të rënë ju mund ta paraqitni rastin në Qendrën e Menaxhimit me Kriza në telefonin
Për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta të cilat këtë periudhë kanë kapluar rajonin e qytetit të Shkupit dhe vendin, dhe për shkak të rrezikut të zmadhuar nga zjarret, Qyteti i Shkupit me Vendim të Qeverisë së RMV-së nga sot 03.08.2021 solli ndalim të plotë të lëvizjes në pyllin park Vodno dhe Malet e Karadakut.
Pas paralajmërimeve nga DPHM për rritjen e vranësirave të ndjekura nga shirat e herëpashershme dhe periudhat e paralajmërimit të verdhë të erës së fortë në rajonin e Shkupit gjatë mbrëmjes, nesër dhe të premten, i informojmë qytetarët që të kenë kujdes dhe të mos i parkojnë automjetet e tyre në vendet ku ka drurë të
Ju njoftojmë se për shkak të gjendjes lidhur me virusin korona “KOVID 19”, në pajtim me rekomandimet dhe masat e miratuara në seancën e mbajtur më 8 maj të vitit 2020, Qeveria solli Vendim për ndalesë të qasjes së personave dhe të automjeteve në Park pyllin “Vodno”, në periudhën kohore nga ora 19.00 deri në
I njoftojmë qytetarët se arkivi i ndërmarrjes do të punoj të martën dhe të premten nga ora 09 deri në ora 11. I lusim qytetarët që pa ndonjë nevojë  të rëndësishme të mos vijnë në ndërmarrjen tonë, por për të gjitha informacionet e nevojshme të drejtohen përmes rrugës elektronike në e - majlin zyrtarë: info@parkovi.com.mk;
Të nderuar bashkëqytetarë, Ju njoftojmë se për shkak gjendjes lidhur me virusin “Kovid 19”, në pajtim me rekomandimet e Qeverisë që u miratuan gjatë seancës së 23-të me ç’rast u përcaktua: ndalesa për qasjen e personave dhe automjeteve në Park pyllin “Vodno” çdo ditë gjatë periudhës nga pra 18:00 deri në ora 6:00 ditës së