Zuhejr Rexhepi u zgjodh drejtor i NP Parqe dhe Gjelbërime

Me Aktvendimin për zgjedhjen e drejtorit të Ndërmarrjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime” Shkup nr.04-716/1 më datë 11.04.2023, në pajtim me Ligjin për Vetëqeverisje Lokale dhe Ligjin për Ndërmarrjet Publike, Kryetarja e qytetit të Shkupit, Danella Arsovska drejtorin e deritanishëm UD, Zuhejr Rexhepi e emëroi drejtor i ndërmarrjes, me mandat katërvjeçar.

Urime dhe vazhdojmë të punojmë me përkushtim në realizimin e misionit tonë për një Shkup të pastër dhe të gjelbër nën udhëheqjen e drejtorit Zuhejr Rexhepi.

Share