Për shkaqe shëndetsore sot parashtrova dorëheqje nga funkcioni drejtor në NP Parqe dhe Gjelbërime. E falenderoj kryetaren Arsovska për besimin dhe mundësin e dhënë, por shëndeti është më i rëndësishëm se çdo funkcion. Udhëheqesis së re i dëshiroj punë të mbarë dhe të suksesshme. Me respekt Z.Rexhepi
Nuanca e rubintë e fotinisë nga sot vërehet në brezin e gjelbër të bulevardit "Jane Sandanski".
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Aktivitetet përfundimtare të projektit Ndërtimi i kapaciteteve për ekosisteme për reduktimin e rrezikut nga katastrofat. Drejtori Zuhejr Rexhepi realizoi takim me përfaqësuesin e agjencisë japoneze për zhvillim "Xhajka", ku u shqyrtuan aktivitetet përfundimtare të projektit, i cili përfshin zhvillimin e një modeli kundër vërshimeve, rrëshqitjeve të dheut, erozionit të tokës dhe zjarreve në pyje në
Një pjesë e punonjësve të ndërmarrjes morën pjesë në dhurimin e rrobave, duke mbështetur aksionin me rastin e Javës së Solidaritetit të organizuar nga Kryqi i Kuq i qytetit të Shkupit. Virtyti njerëzor të cilin duhet ta synojmë është ndihma e ndërsjellë dhe dhurimi. Faleminderit të gjithëve që dhuruan
Moti i bukur na mundësoi të realizojmë edhe një aksion të përbashkët me miqtë tanë nga Biblioteka e qytetit, "Vëllezërit Miladinovci" - Shkup. Nxënësit nga SHF "Kole Nedellkovski" dhe SHMQSH "Georgi Dimitrov", së bashku me drejtoreshën Snezhana Stojçevska, mbollën fidanë gjethembajtës dhe lule, duke e zbukuruar gjelbërimin në Parkun e Poezisë në rrethin e bibliotekës.
Fillimin e javës e nisim me shënimin e Ditës botërore të librit me mbjellje të fidanëve dhe luleve. Drejtori Zuhejr Rexhepi së bashku me drejtoreshën e bibliotekës së qytetit ,,Vëllezërit Milladinovci” Snezhana Stojçevska, në bibliotekën ,,Shoku” mbollën fidanë gjethembajtës dhe lule në oborrin e bibliotekës. Le të rritet dëshira për edukim të vazhdueshëm dhe qoftë
Sot në QRS Saraj e shënuam Ditën e planetit Tokë Në bashkëpunim me NP Higjiena Komunale, fëmijët e kopshtit “Filiz” dhe gjimnazit “Saraj” mbollën lule me kryetaren Danella Arsovska dhe drejtorin Zuhejr Rexhepi. Fëmijët vizatuan në eko-tema, mësuan përmes lojës së seleksionimit të mbeturinave dhe ishin pjesë e eko-edukimit për rritje të vetëdijes për rëndësinë
Sot e finalizojmë aksionin pranveror të mbjelljes së fidanëve së bashku me Stopanska Bankën. Në lokacionin në qendrën e qytetit dhe në kejin e Vardarit, përfaqësues të ndërmarrjes dhe përfaqësues të menaxhmentit të bankës mbollën fidanë të rinj të llojit të blirit dhe panjës së kuqe, duke u dhënë freski sipërfaqeve të gjelbra. Falënderojmë Stopanska