Me manushaqen sezonale sot i rregullojmë lehet e luleve në rajonin Kalaja.
Këtë periudhë ekipet janë duke punuar në rregullimin e gjelbërimit në sipërfaqen publike – sheshi i gjelbër në qendrën e qytetit. Rregullimi hortikulturor është duke u zhvilluar gradualisht nga përmendorja "Filipi i Dytë deri te Hamami i Daut Pashës". Vazhdojmë me aktivitetet për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra nëpër qytet!
Sot në parkun e qytetit u realizua aksioni i iniciuar nga kompania farmaceutike Rosh, në bashkëpunim me Klinikën Universitare për Neurologji, Shoqatën Neurologjike të Maqedonisë dhe Qytetin e Shkupit. Në prani të përfaqësuesve të Rosh dhe drejtorit të Klinikës për Neurologji, ekipet e NP Parqe dhe Gjelbërime në sipërfaqen pas shatërvanit të lules Zambaku i
Në bashkëpunim me NP Parkingu i Qytetit, i krasitëm dhe i formuam pemët në zonën e parkimit A01 në Komunën e Qendrës me qëllim të parkimit të sigurt të automjeteve. Ndërsa në bulevardin Koço Racin dhe në parkun Grua Luftëtare është në vijim e sipër krasitja e trëndafilave si dhe mbledhja e gjetheve të rëna.
Sot, përfaqësuesit nga menaxhmenti i ndërmarrjes ishin të pranishëm në mbjelljen e fidanëve në gjelbërimin e Vodnos së Mesme. Fidanët e rinj gjethembajtës të llojit picea excelsa janë donacion nga kompania, të cilët tashmë po e zbukurojnë hapësirën pranë Teleferikut, duke u dëshiruar mirëseardhje të këndshme të gjithë vizitorëve të Pyllit-park Vodno. Punojmë me përkushtim
Krasitja e bimësisë dhe rregullimi i gjelbërimit janë aktivitetet të cilat sot u realizuan në gjelbërimin anësor dhe qendror në bulevardin Aradhet Partizane.
Në përputhje me planin e aktiviteteve, ekipet e sektorit Aletë e Drurëve sot krasitën dy rrape në rrugën Llazar Pop Trajkov nr.29, në komunën e Gazi Babës.
NP Parqe dhe Gjelbërime e njofton publikun se mbrëmë rreth orës 01:00 ka shpërthyer zjarr në drejtorinë e ndërmarrjes, konkretisht në pjesën e arkivit, magazinës dhe ambientet e Sektorit për Financa. Pas intervenimit të shpejtë të shërbimit të rojës dhe ndërhyrjes së shpejtë të zjarrfikësve, zjarri është shuar në kohë dhe nuk është shkaktuar dëm
Rikonstruktimi i gjelbërimit buzë lumit Vardar është duke vijuar. Faza e tretë duke filluar nga ura Gjenerali Mihajllo Apostollski deri te ura Binjaku është në vijim e sipër.
Me numrin e rritur të punëtorëve, është duke u pastruar dhe rregulluar gjelbërimi në bul. Brigada Maqedonase-Kosovare në komunën e Çairit. Aktivitetet të cila i kryejnë ekipet janë në vijim: Krasitja e shkurreve Mbledhja e gjetheve dhe mbeturinave Ngarkimi i tyre