Këtë mëngjes janë vërejtur elemente të thyera të parkut në Vodno, nga ana e ekipeve tona. Është kryer akt vandalizmi ndaj stolave dhe tavolinave të parkut të vendosura për vizitorët në park pyllin Vodno. Ekipet tona tanimë kanë sanuar dëmtimin e elementeve të parkut. Ky fenomen është shumë i shpeshtë, veçanërisht në këtë periudhë kur
Për shkak të temperaturave të larta dhe njoftimeve për rritje të rrezikut nga zjarret në hapësire të hapur, APELOJMË ndaj të gjithë qytetarëve të jenë më vigjilentë. Rekomandojmë që gjatë qëndrimit në sipërfaqe publike, të mos ndizni zjarr, mos hidhni shishe plastike dhe prej qelqi, mos digjni mbeturina dhe material të tjera të djegshme dhe
Në bazë të monitorimit të kryer nga Agjencia për Mbrojtje të së Drejtës për Qasje të Lirë në Informata me Karakter Publik, nga 47 ueb faqe të ndërmarrjeve dhe institucioneve publike, NP Parqe dhe Gjelbërime - Shkup është vlerësuar më vlerësim më të lartë me ç’rast është ndërmarrja publike më transparente, bashkë me NP Ujësjellës
Me aksionin pranveror të gjelbërimit të sipërfaqeve publike në gjithë qytetin, u rregullua edhe zhardinera e mesme në bul. Bosnjë dhe Hercegovinë. Aktivitetet e ngritjes së gjelbërimit të ri përfshin disa faza të rregullimit të plotë, përfshirë instalimin e sistemit të ri spërkatës, si dhe sistemit pika-pika për ujitje të gjelbërimit. Në infrastrukturën e plotë
58 fidanë të rinj janë pjesë e rreshtit të ri të drurëve që u mbollën përgjatë Bul. Goce Delçev. Aksionin e mbjelljes e shënuan në mënyrë simbolike drejtori dr. Ardijan Muça, kryetari i Komunës së Shkupit Petre Shilegov dhe kryetari i Komunës së Qendrës Sasha Bogdanoviç. Me këtë aksion pranveror të mbjelljes së fidanëve, do
Me ardhjen e ditëve të ngrohta, gjelbërimi është ajo që spikatet me larminë e saj duke i dhënë freski dhe kolorit natyral. Lulet janë pjesë e asaj larmie. Kështu, me aktivitete intensive, ekipet në këtë periudhë filluan me mbjelljen e fidanëve të luleve sezonale. Këtë vit, 300,000 fidanë verorë u prodhuan në impiantet e prodhimit
Për të nëntën herë këtë vit, u mbajt gara e çiklizmit “I pari në majë”e organizuar nga Shoqata e sportit dhe rekreacionit, dhe e mbështetur nga Qyteti i Shkupit, të cilitiu bashkëngjit edhe ndërmarrja jonë me kontributin e saj. Me mbështetje të plotë ndaj kësaj gare sportive rekreative, e theksojmë rëndësinë e veçantë të aktiviteteve
Në parkun e natyrës Gazi Babë u realizua aksion për pastrimin e mbeturinave. Në organizim të American Corner Skopje dhe në mbështetje të Ambasadës Amerikane, me rastin e Ditës Botërore të Planetit Tokë #earthday, përfaqësues, në bashkëpunim me një pjesë  të punonjësve të ndërmarrjes sonë, dhe përfaqësues nga disa ndërmarrje, realizuan aksion të madh për
Natyra me thjeshtësinë e saj, e megjithatë kaq magjike në këtë periudhë të vitit është e veçantë. Si vërtetim i kësaj, veçojmë drurët e llojit qershi japoneze (lat. Prunus serrulata), të cilat me tiparin unik rozë të luleve të para që shfaqen në prill tashmë vërehen nëpër gjelbërimin e qytetit. Rreshtat e këtyre drurëve dekorative