Vizitoni Parkun Çair, një nga parqet më të vjetra në Shkup, i cili duket i mrekullueshëm falë aktiviteteve intensive të ekipeve tona në terren.
Kositja e barit, mbledhja e barit të kositur, letrave dhe mbeturinave janë aktivitete të zakonshme ditore të ekipeve tona, sipas programit të punës dhe kompetencës. Mirëmbajtja e Parkut Çair si dhe gjelbërimi i bulevardit në këtë bashki janë pjesë e gjelbërimit publik në qytet për të cilin ne kujdesemi në vazhdimësi.
Share