- Vazhdojmë me mbjelljen e fidanëve  në zhardinerën qendrore në bul.Aradhet Partizane   - Vandalizëm në Malin e Gazi Babës Ekipet tona kujdestare në Malin e Gazi Babës hasën rekuizita të thyera dhe të shkatërruara për fëmijë dhe një pushimore të djegur, me ç'rast ata intervenuan menjëherë. U bëjmë apel të gjithë qytetarëve - që
Në lokacionin deri në majën e Vodnos, dhe në rrugën nga f. Nerez deri në Vodnon e Mesme, i përfunduam dy kullat vrojtuese që janë pjesë e elementeve të reja të parkut, të cilat në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit i realizojmë si pjesë e aktiviteteve për pyllin park.
Të nderuar, Qëndrimi diskriminues i grupit të këshilltarëve të VMRO-DPMNE-së në Këshillin e Qytetit të Shkup është i palejueshëm. Në vijim teksti integral i fjalimit tim në konferencën e shtypit në Qytetin e Shkupit: -Në seancën e kaluar ndodhi një skandal për të cilin desha të vë theksin në këtë seancë, por meqë nga foltorja
Sot, me një pjesë të menaxhmentit dhe përfaqësuesit e Stopanska bankës, së bashku me drejtorin Zuhejr Rexhepi dhe përfaqësues të qytetit të Shkupit, mbollëm 28 pemë të llojit të qershisë japoneze në gjelbërimin në rr. Keji 13 Nëntori. Fidanët e rinj janë donacion nga banka, të cilat janë pjesë e aktiviteteve të planifikuara për mbjelljen
Sot kryetarja Danella Arsovska dhe drejtori Zuhejr Rexhepi bashkë me kryetarin e komunës së Sarajit Blerim Bexheti, vizituan QRS Saraj për t'i inspektuar aktivitetet në terren. Në planin e aktiviteteve të punës të cilat këtë periudhë i realizuam është projekti për rregullimin e gjelbërimit publik në komunën e Sarajit, ku filluam me rregullimin hortikulturor të
Krahas mbledhjes së përditshme të gjetheve të rëna në sipërfaqet e gjelbra, këto ditë do të vëreni edhe krasitje të fidanëve dhe shkurreve nga duart e zellshëm të ekipeve të terrenit përgjatë bulevardeve dhe parqeve të qytetit.
Vazhdojmë me aksionin vjeshtor për rregullimin e qytetit. Sot, jemi duke mbjellë fidanë të llojit taxus baccatanë në gjelbërimin qendror në rr. Vodnjanska, e cila si një halore gjethembajtëse e dendur dhe kompakte do të shtrihet përgjatë rrugës kryesore. Rregullimi me fidanë të rinj në këtë rrugë do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.
Në aktivitetet e mbjelljes vjeshtore të fidanëve të rinj përfshijmë edhe Parkun e Parajsës, në lagjen Lisiçe e Re. Sot, ekipet e atij rajoni janë duke mbjellë shkurre gjethembajtëse të llojit fotinë, duke formuar një labirint. Labirinti i ri përshtatet në mënyrë të përkryer në ambientin e kësaj sipërfaqe të parkut.
Ekipet e rajonit Rektoratit me kontributin e tyre vetëmohues u përpoqën që qendra e qytetit të jetë gjithmonë e bukur, me fidanë lulesh sezonale dhe fidanë të rinj.
Me fidanë dhe shkurre të reja gjetherënëse, gjethembajtëse, këto ditë në mënyrë hortikulturore e pasuruam gjelbërimin në parkun në rrugën Brigada Juzhnomoravski në Komunën e Gazi Babës. Në sheshin e gjelbër të saposhtruar, i cili më parë ishte një hapësirë e parregulluar, bëmë pastrimin e plotë të tij dhe rregullimin e lokacionit duke formuar një