Krahas mbledhjes së përditshme të gjetheve të rëna në sipërfaqet e gjelbra, këto ditë do të vëreni edhe krasitje të fidanëve dhe shkurreve nga duart e zellshëm të ekipeve të terrenit përgjatë bulevardeve dhe parqeve të qytetit.

Share