Vazhdojmë me aksionin vjeshtor për rregullimin e qytetit. Sot, jemi duke mbjellë fidanë të llojit taxus baccatanë në gjelbërimin qendror në rr. Vodnjanska, e cila si një halore gjethembajtëse e dendur dhe kompakte do të shtrihet përgjatë rrugës kryesore. Rregullimi me fidanë të rinj në këtë rrugë do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.

Share