– Vazhdojmë me mbjelljen e fidanëve  në zhardinerën qendrore në bul.Aradhet Partizane

 

– Vandalizëm në Malin e Gazi Babës

Ekipet tona kujdestare në Malin e Gazi Babës hasën rekuizita të thyera dhe të shkatërruara për fëmijë dhe një pushimore të djegur, me ç’rast ata intervenuan menjëherë.

U bëjmë apel të gjithë qytetarëve – që gjatë vizitës së vendeve të piknikut në qytet të sillen me respekt dhe dinjitet.

Share