– Продолжуваме со садење садници на средишната жардиниера на бул.Партизански одреди

 

– Вандализам во парк-шума Гази Баба

Искршен и уништен детски реквизит и запален видиковец вчера попладне пронајдоа нашите дежурни екипи во парк-шумата Гази Баба, по што веднаш интервенираа. Апел до сите граѓани – при посетата на излетничките места во градот да се однесуваме со почит и достоинство.

Share