Mbledhja e gjetheve nga parqet në rr. Branko Zarevski në lagjen Draçevë. Me kërkesë të Ambasadës së Gjermanisë dhe me Aktvendimit të lëshuar të Sektorit për Punë Komunale të Qytetit të Shkupit, sot ekipet e Sektorit Aletë e Drurëve intervenuan në rr. Lerinska nr. 59, pranë ambasadës. Bulevardi 8 Shtatori
Pas reagimeve në rrjetet sociale dhe nga shoqata QYTETI I GJELBËR HUMAN (QGJH), u realizua takim ndërmjet drejtorit të NP Parqe dhe Gjelbërime, z. Zuhejr Rexhepi dhe shoqatës QGJH dhe në koordinim me Qytetin e Shkupit ranë dakord të stopohen aktivitetet në rr. Vasko Karangelevski, duke u tërhequr nga plani i vjetër ku është planifikuar
Sot ekipet e Sektorit Aletë e Drurëve në bashkëpunim me NP Parkingu i Qytetit filluan me rregullimin e gjelbërimit pranë parkingut zona D3, prapa QT Biser në komunën e Aerodromit. Është duke u realizuar krasitja dhe formësimi i kurorave të pemëve, me qëllim të parkimit më të aksesueshëm dhe më të sigurt të automjeteve. E
Për shkak të zgjerimit të rrugës Vasko Karangelevski, sot ekipet rimbollën gjashtë pemë të llojeve frashër, panje dhe prunus. Pemët shumëvjeçare u rimbollën me një makinë të posaçme për rimbjellje, në afërsi të gjelbërimit në rrugën e njëjtë. Drejtori Zuhejr Rexhepi inspektoi aktivitetet i cili e ndoqi procesin e rimbjelljes. Në planin fillestar për zgjerimin
Ekipi nga rajoni i Çairit me traktor kositës dhe trimerë në mëngjesin e sotëm janë duke e rregulluar  gjelbërimin në bul. H. T. Karposh dhe rr. Resenska. Komuna e Butelit Sot u mbajt mbledhja e 16-të e Këshillit Drejtues të Ndërmarrjes, me prezencë të kombinuar, përkatësisht me prezencë fizike dhe online përmes aplikacionit zoom, në
Vazhdojmë me formimin dhe përgatitjen e leheve të luleve në rrethrrotullimin në Vllae. Po e freskojmë qendrën e qytetit me fidanë të rinj lulesh. Saraji është padyshim një nga vendet e preferuara të shkupjanëve të vjetër, shpirti i Shkupit. Ekipet e NP Parqe dhe Gjelbërime kujdesen që parku të jetë gjithmonë në gjendjen më të
Rregullimi i kejit përgjatë rrjedhës së djathtë të lumit Vardar. Së shpejti prisni elementet e reja të parkut në disa lokacione në Vodno. Rregullimi i korsisë së mesme në bul. Slloveneçka Krasitja e bimësisë dhe mbledhja e gjetheve janë pjesë e aktiviteteve të sotme të ekipeve nga rajoni i Karposhit, për mirëmbajtjen e gjelbërimit në
Edhe këtë vit e shënojmë Muajin ndërkombëtar të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me mbjellje simbolike të luleve. Si mbështetës të evenimentit NP Parqe dhe Gjelbërime dhe përfaqësues të Shoqatave për luftën kundër kancerit të gjirit Borka dhe EZRA - ЕЗРА, e vazhdojmë me kënaqësi bashkëpunimin tonë të përbashkët. Duke e zbukuruar figurën e Fjongos