Brassica dekorative është fidani i ri i luleve me të cilin sot e filluam rregullimin e leheve të luleve në gjelbërimin anësor të bulevardit “Aradhet Partizane”.
Fidanët sezonalë u përshtaten plotësisht në rregullimin e figurës së Breshkës, si dhe në dekorimin e një pjese të sipërfaqeve tjera të luleve në gjelbërimin e bulevardit “Ilinden”.
Share