Декоративната brassica е новиот цветен расад со кој денес започнавме да ги уредуваме цветните леи на страничното зеленило на булевар Партизански одреди.
Сезонскиот расад целосно се вклопи во уредување на цветната фигура Желка, како и во украсувањето на дел од останатите цветни површини на зеленилото на булевар Илинден.
Share