Krasitja dhe formësimi i kurorave të drurëve këto ditë është aktiviteti kryesor i ekipeve tona në territorin e Kopshtit Zoologjik.
Në bashkëpunim me Brigadën e Zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit, ekipet tona kryejnë krasitjen e degëve më të larta, me qëllim të qarkullimit të sigurt të të gjithë banorëve dhe vizitorëve të Kopshtit Zoologjik.

Share