Mësimi dhe edukimi i vazhdueshëm, paraqesin bazën e procesit arsimorë dhe zhvillimit të drejtë të fëmijëve. Kështu që sot, në suaza të reparteve prodhuese të “Florakom” SHPKTHP, nxënësit e viteve të II, III dhe të IV nga shkolla SHMQSH “Georgi Dimitrov” patën rastin që të pajisen me informacione, të dhëna, shembuj dhe këshilla nga fusha e
Reshjet e furishme të shiut që kapluan qytetin e Shkupi gjatë këtyre ditëve i shkaktuan dëme gjelbërimit dhe shkaktuan rënien e një numri të madh të drunjve në më shumë lokalitete të qytetit. Ekipet tona në kohë dhe me përkushtim punuan në drejtim të pastrimit të terrenit. U realizuan intervenime në: rr. “Nikolla Parapunov”, rr.
Nevoja për marrjen e masave për parandalimin e ndotjes së ajrit, në veçanti gjatë kësaj periudhe të vitit është një masë e domosdoshme, në veçanti për qytetet e mëdha. Gjithsesi, në pajtim me mundësitë e saja, ndërmarrja po punon në drejtim të përmirësimeve përkatëse. Kështu që gjatë periudhës së kaluar, në të gjitha punktet e
Rekuizita të reja për fëmijët, urëza të reja dekorative, pavijone, vend panorama të dedikuara për pushim dhe relaksim, shportat për mbeturina...janë vetëm disa prej elementeve të cilat ekipet tona gjatë kësaj periudhe i kanë rregulluar dhe vendosur në “Vodno të Mesme”. Në këtë lokalitet, përskaj aktiviteteve të theksuara më lartë, u realizua edhe rikonstruksioni i
Edhe gjatë muajit dhjetor, aktivitetet punuese të ekipeve tona në terren po zhvillohen me intensitet të plotë. Kështu që gjatë ditës së sotme, drejtori i ndërmarrjes z. Ardijan Muça së bashku me Kryetarin e Qytetit të Shkupit z. Petre Shilegov dhe Kryetarin e komunës së Çairit z. Visar Ganiu, e vizituan parkun e lartpërmendur duke
Muaji dhjetorë është në shenjën e ditëve dhe kremtimeve festive. Me këtë rast edhe këtë vit, “Florakom” SHPKTHP në vend fidanishten në bulevardin “Ilinden” numër 104 dhe në vend fidanishten “Butel” ju ofron bredha natyrorë. Bredhat si një segment i pa evitueshëm gjatë stolisjes dhe fisnikërimit të atmosferës festive, qytetarët do të mund ti furnizojnë
Si një ndërmarrje me përgjegjësi shoqërore po i vazhdojmë më tutje aktivitetet lidhur me gjelbërimin e qytetit. Me qëlim të realizimit të suksesshëm të këtij qëllimi, kontributin e tyre përmes mbjelljes së fidanëve, përskaj drejtorit të ndërmarrjes e dhanë edhe kryetari dhe anëtarët e këshillit drejtues dhe të këshillit mbikëqyrës të ndërmarrjes. Fidanët e rinjë
Angazhimi, përkushtimi dhe puna e realizuar – çdo herë paraqesin prioritete sipas të cilave ndërmarrja publike tenton dhe synon ti realizojë qëllimet dhe vizionet e parashtruara. Si pjesë e këtyre aktiviteteve është edhe projekti “mikro 20”. Me rregullimin e sipërfaqeve të gjelbërimit në suaza të bulevardeve, si një prej pjesë prioritare të gjelbërimit të hapësirave
Aktivitetet lidhur me rregullimin e sipërfaqeve të gjelbërimit publik dhe për gjelbërimin e mbarë qytetit, gjatë kësaj periudhe po zhvillohen me një dinamikë aktive.U mbollën fidan të rinj në më shumë lokalitete të gjelbërimit të bulevardeve dhe të korridoreve të gjelbërimit në suaza të rrugëve magjistrale dhe parqeve.Në aktivitetet e mbjelljes në mënyrë aktive u