Месец Октомври – меѓународниот месец на подигање на свеста на ракот на дојка, и оваа година го одбележавме на симболичен начин со садење цвеќе. Разубавувајќи ја цветната форма панделка во Градскиот парк со нов цветен расад од видот хризантема, директорот Ардијан Муча и техничкиот директор Игор Велјаноски заедно со вработените, припадничките на понежниот пол засадиjа
Интерен оглас бр. 05-2019 ОБРАЗЕЦ ЗА ПРИЈАВА НА ИНТЕРЕН ОГЛАС ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ
Пријава на интерен оглас за унапредување на административен службеник Интерен оглас број 01/2019 за пополнување на работно место на администраивен службеник со унапредување
ОБРАЗЕЦ ЗА ПРИЈАВА НА ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Rregullimi i gjelbërimit është aktiviteti ynë i përditshëm, po le të jetë edhe një prioritet për të gjithë ne – drejtë ruajtjes së mjedisit jetësorë.