Месец Октомври – меѓународниот месец на подигање на свеста на ракот на дојка, и оваа година го одбележавме на симболичен начин со садење цвеќе. Разубавувајќи ја цветната форма панделка во Градскиот парк со нов цветен расад од видот хризантема, директорот Ардијан Муча и техничкиот директор Игор Велјаноски заедно со вработените, припадничките на понежниот пол засадиjа
Ценовник за утврдување на вредност на хортикултурно уредени зелени површини Ценовник за саден материјал на ЈП Паркови и зеленило Ценовник за дополнување на Ценовник на саден материјал на ЈП Паркови и зеленило Одлука за усвојување на Ценовник за дополнување на Ценовник на саден материјал на ЈП Паркови и зеленило Одлука за давање на согласност на