Pjesë e aktiviteteve të cilat ekipet tona i kryejnë në këtë periudhë pranvere, janë përgatitja e ngritjes dhe rregullimit të sipërfaqeve të gjelbra publike, në disa lokacione të qytetit. Duke u fokusuar në aktivitetet e planifikuara për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra këto ditë, ekipet e terrenit me urdhër të Qytetit të Shkupit, filluan pastrimin
Ditën e pranverës e shënojmë me aksion të madh për rregullimin e të gjitha komunave të Shkupit, të organizuar nga Qyteti i Shkupit dhe në koordinim me të gjitha ndërmarrjet komunale të qytetit. Aksioni filloi sot herët në mëngjes në bul. Boris Trajkovski në komunën e Kisella Vodës, ku ekipet tona janë duke i krasitur
Aktivitetet në të cilat ekipet tona punuan në periudhën e kaluar janë elementet e reja në Parkun e Parajsës, në lagjen Lisiçe e Re. Në vend të pavijoneve ekzistuese, të cilat në të kaluarën ishin shënjestër e vandalizmit nga persona të pandërgjegjshëm, ekipet ndërtuan dhe vendosën objekte të reja prej druri. Gjithashtu, u ndërtuan komplete
Reshjet e mëdha të borës këtë vikend i intensifikuan aktivitetet e ekipeve tona. Sektori Aletë e Drurëve duke punuar edhe në orët e mbrëmjes mënjanuan drurët dhe degët e rëna në disa lokacione në komunat e qytetit të Shkupit. Në vendet më kritike atje ku kishte drurë të rënë nëpër rrugë, u bë intervenim i
Ditëlindjen e kompanisë sonë, 1 Mars, këtë vit e shënuam me një aksion të madh pastrimi në hapësirën e ndërmarrjes. Të gjithë të punësuarit, së bashku me drejtorin Sotirovski, të organizuar në grupe, të shpërndarë në disa lokacione në hapësirën e ndërmarrjes, e pastruan gjelbërimin nga lastarët, mbeturinat dhe plehrat. Në aksion u përfshi edhe
Gjelbërimi është prioriteti ynë. Kjo është ajo të cilën e synojmë me gjithë përgjegjësi ndaj brezave të ardhshëm. Si detyrë e jona e besuar, por edhe e gjithë institucioneve përgjegjëse, me tërë mundin, përkushtimin dhe kujdesin, përpiqemi gjatë gjithë këtyre viteve të kontribuojmë në rregullimin dhe ngritjen e më shumë gjelbërimeve për të gjithë ne,
Kushtet e volitshme të motit mundësuan zhvillim të pandërprerë të aktiviteteve të cilat ekipet tona këtë periudhë i realizojnë me përkushtim në të gjitha rajonet. Në lokacionet tanimë të planifikuara në disa komuna të Shkupit, ditët e kaluara u realizua intensivisht aksioni pranveror për mbjelljen e fidanëve. Në terrenin e parapërgatitur dhe gërmimet e bëra
Pas njoftimit të marrë nga DPHM-ja se nën ndikimin e masës së ftohtë ajrore nga veriu, e cila sot e përfshiu rajonin e qytetit të Shkupit me reshje të kohëpaskohshme shiu, me ç’rast gjatë ditës do të fillojë të fryjë erë e fuqishme nga verilindja e cila do të arrijë shpejtësi deri në 60 km/orë,
Krahas rregullimit të gjelbërimit, edhe mirëmbajtja është një nga prioritetet në të cilat janë fokusuar aktivitetet e ekipeve tona këto ditë. Sidomos në këtë periudhë për vegjetacionin është karakteristik krasitja e pemëve dhe formimi i kurorave. Kështu, sot ekipe nga Sektori Aletë e Drurëve në koordinim të përbashkët me NPK 2007 Gazi Baba, filluan aksion
Projektet e planifikuara për rregullimin e ri hortikulturor të sipërfaqeve të gjelbra publike në qytet janë pjesë e aktiviteteve të planifikuara që kemi filluar gjatë kësaj periudhe. Sipërfaqet e rregulluara të gjelbra janë pikërisht ajo që synojmë. Pra, në pjesën e ngritjes dhe rregullimit të sipërfaqeve të reja të gjelbra, u rregullua gjelbërimi i zhardinerës