I njoftojmë qytetarët se arkivi i ndërmarrjes do të punoj të martën dhe të premten nga ora 09 deri në ora 11. I lusim qytetarët që pa ndonjë nevojë  të rëndësishme të mos vijnë në ndërmarrjen tonë, por për të gjitha informacionet e nevojshme të drejtohen përmes rrugës elektronike në e - majlin zyrtarë: info@parkovi.com.mk;
Ekipet tona edhe gjatë ditës së sotme po vazhdojnë me aksionin e dezinfektimit të elementeve urbane të parqeve në Parkun “Gruaja luftëtare”, “Parku i parajsës”, Parku në afërsi të aerplanit në lagjen Lisiçe e Re dhe në Parkun e Ibni Pajkos, e gjithë kjo në pajtim me masat për mbrojtjen e shëndetit të njerëzve nga
Gjatë ditës së sotme ekipet tona në koordinim me Qytetin e Shkupit dhe me brigadën zjarrfikëse, realizuan dezinfektimin e inventarit të parqeve siç janë: ulëset, tryezat, vend panoramat dhe rekuizitat tjera të parqeve në Park – pyllin “Vodno”, Parkun e Qytetit, Parkun e natyrës “Gazi Babë”, Parkun e Çairit, QRS ”Saraj” si dhe në Kejin
Të nderuar bashkëqytetarë, Ju njoftojmë se për shkak gjendjes lidhur me virusin “Kovid 19”, në pajtim me rekomandimet e Qeverisë që u miratuan gjatë seancës së 23-të me ç’rast u përcaktua: ndalesa për qasjen e personave dhe automjeteve në Park pyllin “Vodno” çdo ditë gjatë periudhës nga pra 18:00 deri në ora 6:00 ditës së
NP “Parqe dhe gjelbërime” – Shkup, i njofton të gjithë qytetarët se për shkak të situatës në lidhje me virusin korona  “Kovid 19”, të evitojnë ardhjen personale në ndërmarrjen tonë, për të gjitha informacionet e nevojshme mund të na kontaktoni përmes trajtës elektronike në e – majlet zyrtare: info@parkovi.com.mk , përmes ueb faqes sonë të