I njoftojmë qytetarët se arkivi i ndërmarrjes do të punoj të martën dhe të premten nga ora 09 deri në ora 11.

I lusim qytetarët që pa ndonjë nevojë  të rëndësishme të mos vijnë në ndërmarrjen tonë, por për të gjitha informacionet e nevojshme të drejtohen përmes rrugës elektronike në e – majlin zyrtarë: info@parkovi.com.mk; përmes ueb faqes sonë zyrtare: www.parkovi.com.mk; në telefonin zyrtarë: 071 211 128 ose përmes postës në rr. “Ilindenska” nr. 104, 1000  Shkup.

 

QËNDRONI NË SHTËPI – SHPËTONI JETËN !

Share