Ги информираме граѓаните дека архивата на претпријатието ќе работи во вторник и петок од 09 до 11 часот.

Ги молиме граѓаните без значајна потреба да не доаѓаат во претпријатието туку за сите потребни информации  да ни се обратат по електронски пат на службениот мејл: info@parkovi.com.mk; преку нашата веб страна: www.parkovi.com.mk; на дежурниот телефон: 071 211 128 и преку пошта на бул.Илинден бр.104 1000 Скопје.

 

ОСТАНЕТЕ ДОМА-СПАСЕТЕ ЖИВОТ!

Share