Ekipet tona edhe gjatë ditës së sotme po vazhdojnë me aksionin e dezinfektimit të elementeve urbane të parqeve në Parkun “Gruaja luftëtare”, “Parku i parajsës”, Parku në afërsi të aerplanit në lagjen Lisiçe e Re dhe në Parkun e Ibni Pajkos, e gjithë kjo në pajtim me masat për mbrojtjen e shëndetit të njerëzve nga përhapja e virusit korona “Kovid – 19”.

#qëndro në shtëpi#

Share