NP “Parqe dhe gjelbërime” – Shkup, i njofton të gjithë qytetarët se për shkak të situatës në lidhje me virusin korona  “Kovid 19”, të evitojnë ardhjen personale në ndërmarrjen tonë, për të gjitha informacionet e nevojshme mund të na kontaktoni përmes trajtës elektronike në e – majlet zyrtare: info@parkovi.com.mk , përmes ueb faqes sonë të internetit: www.parkovi.com.mk ; në numrat e telefonit: 02/ 3070 112 dhe 02/ 3070 113 si dhe përmes postës në adresën rr. “Ilindenska” nr. 104 1000 Shkup.

QËNDRONI NË SHTËPI – SHPËTONI JETË!

Share