58 fidanë të rinj janë pjesë e rreshtit të ri të drurëve që u mbollën përgjatë Bul. Goce Delçev. Aksionin e mbjelljes e shënuan në mënyrë simbolike drejtori dr. Ardijan Muça, kryetari i Komunës së Shkupit Petre Shilegov dhe kryetari i Komunës së Qendrës Sasha Bogdanoviç. Me këtë aksion pranveror të mbjelljes së fidanëve, do
Me ardhjen e ditëve të ngrohta, gjelbërimi është ajo që spikatet me larminë e saj duke i dhënë freski dhe kolorit natyral. Lulet janë pjesë e asaj larmie. Kështu, me aktivitete intensive, ekipet në këtë periudhë filluan me mbjelljen e fidanëve të luleve sezonale. Këtë vit, 300,000 fidanë verorë u prodhuan në impiantet e prodhimit
Pas paralajmërimeve nga DPHM për rritjen e vranësirave të ndjekura nga shirat e herëpashershme dhe periudhat e paralajmërimit të verdhë të erës së fortë në rajonin e Shkupit gjatë mbrëmjes, nesër dhe të premten, i informojmë qytetarët që të kenë kujdes dhe të mos i parkojnë automjetet e tyre në vendet ku ka drurë të
Për të nëntën herë këtë vit, u mbajt gara e çiklizmit “I pari në majë”e organizuar nga Shoqata e sportit dhe rekreacionit, dhe e mbështetur nga Qyteti i Shkupit, të cilitiu bashkëngjit edhe ndërmarrja jonë me kontributin e saj. Me mbështetje të plotë ndaj kësaj gare sportive rekreative, e theksojmë rëndësinë e veçantë të aktiviteteve