Pas paralajmërimeve nga DPHM për rritjen e vranësirave të ndjekura nga shirat e herëpashershme dhe periudhat e paralajmërimit të verdhë të erës së fortë në rajonin e Shkupit gjatë mbrëmjes, nesër dhe të premten, i informojmë qytetarët që të kenë kujdes dhe të mos i parkojnë automjetet e tyre në vendet ku ka drurë të mëdha dhe të larta, me ç’rast do të shmangen pasojat mundshme të padëshiruara.

Share