NP Parqe dhe Gjelbërime dhe drejtori Zuhejr Rexhepi të gjithë qytetarëve të besimit ortodoks ua uron festën e madhe të krishterë Krishtlindjen, duke dëshiruar njëherazi shëndet, paqe, harmoni dhe lumturi në çdo shtëpi.

Share