ЈП Паркови и зеленило и директорот Зухејр Реџепи на сите граѓани од православна вероисповед им го честита големиот христијански празник Раѓање Христово – Божиќ, со желби за добро здравје, спокој, хармонија и среќа во секој дом.

Share