Rrezet diellore të marsit mundësojnë zbukurimin të vazhdueshëm të gjelbërimit në qytet.

Drejtori Zuhejr Rexhepi së bashku me drejtuesin Igor Çonevski sot mbollën lule në lehet e luleve në rrethrrotullimin në Porta Vllae dhe në bul. Goce Dellçev.

Ngjyrat e bukura tashmë vërehen në të gjithë sipërfaqet e gjelbra.

Share