Сончевите мартовски зраци овозможуваат непречено разубавување на зеленилото во градот.

Денес директорот Зухејр Реџепи заедно со управителот Игор Чоневски засадија цвеќе во цветните леи на кружниот тек во Порта Влае и булевар Гоце Делчев.

Убавите бои веќе се забележуваат низ зелените површини.

Share