Parku Gruaja Luftëtare nga sot është pasuruar me 31 pemë Krishtlindjesh – donacion nga Stopanska banka SHA Shkup.
Në prani të përfaqësuesve të bankës dhe kompanisë, ekipet mbollën pemët e Krishtlindjeve të dhuruara, të cilat deri më tani zbukuronin degët e bankës për festat e fundvitit, në pjesët e parkut, duke zbukuruar kështu hapësirën në qendër të qytetit.
Stopanska banka paralajmëroi vazhdimin e bashkëpunimit për mbjelljen e ardhshme pranverore, kur do të dhurohen fidane të llojeve të ndryshme.
Share