Për shkak të paralajmërimit të një stuhie të fortë, ekipet tona në terren nga të gjitha pikat, së bashku me ndërmarrjet e tjera të qytetit, po punojnë sot për pastrimin e degëve, gjetheve, të kositurave dhe mbeturinave përgjatë bulevardeve dhe rrugëve kryesore, me qëllim parandalimin e stagnimit të ujit përreth lavamanëve
Për shkak të mundësisë së reshjeve intensive të rrëmbyeshëm, erës së fortë mbi 70 km/h dhe shfaqjes së breshërit, lusim qytetarët që të mos i parkojnë automjetet nën pemë dhe të mos dalin jashtë pa nevojë, për të shmangur pasojat e padëshiruara.
Gjatë ditës, ekipet tona do të organizohen në grupe shërbimi, të gatshme për të ndërhyrë.
Në rast të rënies së pemës, ju lutemi raportoni në QKM në numrin 112.
Share