Sot e finalizojmë aksionin pranveror të mbjelljes së fidanëve së bashku me Stopanska Bankën.

Në lokacionin në qendrën e qytetit dhe në kejin e Vardarit, përfaqësues të ndërmarrjes dhe përfaqësues të menaxhmentit të bankës mbollën fidanë të rinj të llojit të blirit dhe panjës së kuqe, duke u dhënë freski sipërfaqeve të gjelbra.

Falënderojmë Stopanska Bankën për kontributin në fisnikërimin e gjelbërimit të qytetit.

#PërShkuptëGjelbër

Share