Денес ја заокружуваме пролетната акција на садење садници заедно со Стопанска банка.

На локација во центарот на градот и на кејот на Вардар, претставници од претпријатието и претставници од менаџментот на банката засадија нови садници од видот липа и црвен јавор, давајќи свежина на зелените простори.

Благодарност до Стопанска банка за придонесот во облагородувањето на зеленилото во градот.

#ЗаЗеленоСкопје

Share