Kryetarja e Qytetit të Shkupit Danella Arsovska e emëroi zyrtarisht Angelle Sotirovskin drejtor të NP Parqe dhe Gjelbërime. Drejtori i deritanishëm Ardijan Muça ia lëshoi vendin drejtorit të ri. E falënderojmë Muçën për angazhimet në katër vitet e kaluara, ndërsa drejtorit të ri Anegelle Sotirovski i urojmë dhe i dëshirojmë punë të suksesshme shumëvjeçare për një Shkup ende më të gjelbër dhe më të bukur.

Share