Në prag të këtyre festave dhe në pajtim me politikën korporative të ndërmarrjes, drejtori Angele Sotirovski, sot në mëngjes i vizitoi fëmijët që janë duke u trajtuar në Klinikën Universitare për sëmundjet e fëmijëve. Në prani të drejtoreshës së klinikës Aspazija Sofijanova, drejtori u dëshiroi, para së gjithash, shëndet të mirë, fëmijëri të lumtur, si
Sot ka nisur një aksion i madh për rregullimin e lëndinave në parkun e qytetit. Me një numër të zmadhuar të punëtorëve nga pikat tjera si dhe me mekanizim shtesë i përforcuam ekipet në parkun e qytetit për pastrim më të shpejtë dhe efikas të të gjitha sipërfaqeve të gjelbra në park. Mblidhen intensivisht gjethet
Vazhdon rregullimi i sipërfaqeve të gjelbra publike në gjithë qytetin. Pra, gjatë kësaj periudhe ekipet e Sektorit – Ngritja e Gjelbërimit” kryejnë aktivitete gradualisht në disa lokacione. Një nga sipërfaqet tashmë të rregulluara është gjelbërimi në këndin ndërmjet rrugës Eseninova dhe rrugës Zhyl Vern në komunën e Kisella Vodës. Hapësira mori një rregullim të ri
Mirëmbajtja e gjelbërimit është detyra jonë dhe prioritet që kërkon aktivitete të vazhdueshme, sidomos gjatë dimrit. Pra, mbledhja e gjetheve, prerja e degëve të pemëve, krijimi i bordurave, pastrimi i sipërfaqeve të gjelbra nga mbeturinat, janë vetëm disa nga aktivitetet vijuese të cilat ekipet janë duke i kryer aktualisht në të gjitha zonat e gjelbërimit
Kryetarja e Qytetit të Shkupit Danella Arsovska e emëroi zyrtarisht Angelle Sotirovskin drejtor të NP Parqe dhe Gjelbërime. Drejtori i deritanishëm Ardijan Muça ia lëshoi vendin drejtorit të ri. E falënderojmë Muçën për angazhimet në katër vitet e kaluara, ndërsa drejtorit të ri Anegelle Sotirovski i urojmë dhe i dëshirojmë punë të suksesshme shumëvjeçare për