Pasi ekipet tona në terren pastruan kanalet dhe liqenet në Parkun e Qytetit dhe krasitën degët përreth, tani ato janë mbushur sërish me ujë.
U bëjmë thirrje të gjithë vizitorëve të Parkut të Qytetit që të mos hedhin mbeturina në liqene dhe të respektojnë rendin komunal.
Share