Откако нашите теренски екипи ги исчистија каналите и езерцата во Градски парк и ги поткастрија околните гранки, сега тие повторно се наполнети со вода.
Апелираме до сите посетители на Градскиот парк да не фрлаат отпадоци во езерцата и да го почитуваат комуналниот ред.
Share