Ekipet realizuan sot aksion për krasitjen e alesë së drurëve në bul. 8 Shtator, ku drejtori Sefi Shabani i përshëndeti dhe i inkurajoi ekipet e terrenit në kryerjen e detyrave të tyre të punës.
Me aksionin nga ura në bulevardin me të njëjtin emër deri në kryqëzimin me bul. Mitropolit Teodosie Golloganov, do të mundësohet lirimi i shtigjeve të këmbësorëve dhe biçikletave nga degët e varura për lëvizje të lirë përgjatë shtigjeve.
Me angazhim të shtuar aktivitetet ditore i realizojmë si në pjesën e kositjes së sipërfaqeve me bar, ashtu edhe në mirëmbajtjen e të gjithë bimësisë në të gjithë gjelbërimin e qytetit.
Share