Për mirëseardhje në Shkupin tonë, atë të cilën sigurisht do ta vëreni dhe do t’ju mirëpresë në gjelbërimin e bulevardit Aleksandri i Maqedonisë është leha e rregulluar e luleve Me dashuria Për Shkupin.
Slogani i luleve është pikërisht ai që spikat në hapësirën e gjelbër të bulevardit, ku këto ditë ekipet e atij rajoni e dekoruan me tagetesin e verdhë dhe sherbelën e kuqe, duke i dhënë një bukuri të këndshme gjelbërimit të bulevardit në hyrje të qytet.
Share