Sot, të gjitha ekipet tona kryen aksion të madh kositës në të gjithë gjelbërimin e qytetit.
Pas motit me shi dhe rritjes intensive të barit, ekipet e ndërmarrjes u mobilizuan për kositjen e barit dhe rregullimin e gjelbërimit.
Është kositur me kapacitet të plotë në të gjitha rajonet dhe pikat, ndërsa me aksionin u përfshinë sipërfaqet e gjelbra në të gjitha komunat e Shkupit.

Drejtori Sefi Shabani sot ishte i pranishëm në terren së bashku me punëtorët, me ç’rast u dha përkrahje punëtorëve në aktivitetet dhe e inspektoi gjendjen e gjelbërimit.

NP Parqe dhe Gjelbërime qëndron me përkushtim në misionin e saj për një Shkup të pastër dhe të gjelbër dhe për kënaqësinë e qytetarëve!

Share