Në Ohër gjatë ditëve të kaluara u mbajtën 29 lojëra sportive sindikale
Qëllimi parësor i këtij manifestimi është njoftimi dhe shoqërimi i punonjësve nga institucionet e ndryshëm përmes lojërave sportive dhe mundësisë për bashkëpunim të mëtutjeshëm. Ndërkaq, punonjësit e NP Parqe dhe Gjelbërime i arritën rezultatet në vijim:
Arranzhimi – vendi i 1-ë:
Natasha Aleksovska
Milena Radiçevska
Futbolli i vogël – vendi i 2-të
Memet Papiç
Bilall Kurti
Ferdi Sakib
Dehran Vejsel
Sejdi Jaii (zhongleri më i mirë)
Bouling – vendi i 3-të
Ferdi Saqib
Biljal Kurti
Memet Papiç
Sejdi Jaii u zgjodh lojtari më i mirë në të gjitha lojërat.
Urime të gjithë pjesëmarrësve!
Share