U realizua pastrimi manual i liqeneve nga mbeturinat, hedhjet e ndryshme, ambalazhi nga plastika, degët dhe gjethet, që përfshin një pjesë të aktiviteteve të cilat gjatë ditës së djeshme i realizuan ekipet tona në suaza të pjesës së dytë të Parkut të qytetit. Aktivitetet lidhur me pastrimin ekipet tona do ti vazhdojnë edhe gjatë ditës
Pёr shkak tё paralajmёrimeve pёr reshjet e vёllimshme tё shiut qё do tё pёrcillen me erё tё fortё dhe rrufe nё territorin e Shkupit deri nё fund tё javёs, po i paralajmёrojmё qytetarёt tё kenё kujdes dhe tё mos i parkojnё automjete e tyre nёn drunjtё e gjatё, me qёllim tё evitimit tё dёmeve dhe