Pёr shkak tё paralajmёrimeve pёr reshjet e vёllimshme tё shiut qё do tё pёrcillen me erё tё fortё dhe rrufe nё territorin e Shkupit deri nё fund tё javёs, po i paralajmёrojmё qytetarёt tё kenё kujdes dhe tё mos i parkojnё automjete e tyre nёn drunjtё e gjatё, me qёllim tё evitimit tё dёmeve dhe pasojave eventuale.

Share