Në parkun e natyrës Gazi Babë u realizua aksion për pastrimin e mbeturinave. Në organizim të American Corner Skopje dhe në mbështetje të Ambasadës Amerikane, me rastin e Ditës Botërore të Planetit Tokë #earthday, përfaqësues, në bashkëpunim me një pjesë  të punonjësve të ndërmarrjes sonë, dhe përfaqësues nga disa ndërmarrje, realizuan aksion të madh për pastrimin e mbeturinave në gjelbërimin. Me këtë aksion, duke kontribuar për ruajtjen e këtij parku të bukur, u shënua kjo ditë e rëndësishme për të gjithë ne. Kjo është vetëm një pjesë e asaj për të cilën zotohemi dhe japim mbështetje të fortë për sa më shumë aksione të tilla dhe për ndërgjegjësim për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm.

Share