Rregullimi i sipërfaqeve me lule në prag të mbjelljes vjeshtore është duke u realizuar në mënyrë aktive në të gjithë sipërfaqet e gjelbra publike në qytet.
Me aktivitetet e sotme është përfshirë gjelbërimi i rrethrrotullimit në Gjorçe Petrov, ku ekipet bëjnë mihjen dhe rrafshimin e dheut të leheve të luleve.
Me intensitet të përshpejtuar, rregullimi do të vazhdojë edhe në ditët në vijim, në mënyrë që së shpejti llojet e luleve vjeshtore të kenë shkëlqim të plotë.
Share