Muaji dhjetorë është në shenjën e ditëve dhe kremtimeve festive. Me këtë rast edhe këtë vit, “Florakom” SHPKTHP në vend fidanishten në bulevardin “Ilinden” numër 104 dhe në vend fidanishten “Butel” ju ofron bredha natyrorë. Bredhat si një segment i pa evitueshëm gjatë stolisjes dhe fisnikërimit të atmosferës festive, qytetarët do të mund ti furnizojnë me një çmim prej 700 denarëve – bredhat me lartësi deri më 70 cm, si dhe me çmimin prej 1.800 denarë – bredhat me lartësi deri më 3,5 metra, të llojit picea excelsa. Gjithashtu, në shitoren e “Florakom” SHPKTHP në lagjen Kapishtec, ofrohen ikebana të Vitit të Ri dhe stoli të ndryshme si pjesë e asortimentit të sivjetmë të shitjes.

Share