Për një çast menduam se është pranverë kur i vizituam sot ekipet e terrenit në Megaparkun Dame Gruev, në afërsi të Lepenecit. Kjo sipërfaqe e re e mrekullueshme e cila ishte një vendgrumbullim i mbeturinave për shumë vite, na priti me shkëlqimin e saj të pazakontë, dhe për këtë gjithsesi meritorë janë ekipet tona me mirëmbajtjen dhe kujdesin e tyre të përditshëm.

Share