За миг помисливме дека е пролет денес кога ги посетивме теренските екипи во Мега паркот Даме Груев, во близина на Лепенец. Оваа нова прекрасна површина која долги години беше депонија нѐ пречека со својот необичен сјај, а нашите екипи се секако заслужни за тоа со нивното секојдневно одржување и грижа.

Share