Sot ekipet e terrenit e zbukuruan gjelbërimin e rrethrrotullimit në Fushë Topanë dhe figurën e luleve Shporta në rr. Dizhon në komunën e Çairit. Ngjyrat e larmishme të krizantemës nga tani ofrojnë kënaqësi ende më të madhe në sytë e të gjithë kalimtarëve dhe vizitorëve në këto vende.

Share